Tandlæge Trine Wichmann (logo)

Hvem er vi

Trine er uddannet tandlæge fra Købehavns Tandlægeskole i 2007. Overtog klinikken på Vesterbrogade 19 i 1.Juni 2011.

Forinden har jeg arbejdet i privat praksis på fuld tid samt arbejdet som frivillig tandlæge hos ”Bisserne”, som tilbyder gratis tandbehandling for hjemløse. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til at hjælpe Jer som kommer på klinikken. Jeg anser videreuddannelse som enormt vigtigt og en selvfølge, for både dig og for mig selv. Jeg synes det er vigtigt at holde sig up-to date og følge med i hvad der sker, både med teoretiske kurser samt indenfor udstyr og materialer.

Det vigtigste for mig er, at du får en god oplevelse og føler dig tryg og velinformeret før, under og efter en behandling.

 

Karoline Marcussen er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2008 og er ved at videreuddanne sig til tand-, mund- og kæbekirurg ved Rigshospitalet. Karoline skal varetage den kirurgiske tandbehandling på klinikken som fx implantatbehandling og operativ fjernelse af visdomstænder.

Karoline er på klinikken 1-2 dage om måneden.

 

Dina Bräuner er vores dygtige tandplejer og uddannet fra Københavns Universitet fra 2009 og har ret til selvstændigt virke.

Det er Dinas opgave at foretage undersøgelser, tandrensninger, instruktion, information og rådgivning. Desuden er det Dina, der udfører parodontose behandlinger, fissurforseglinger, aftryk til bid- og blegeskinner.
Du kan opleve at både Trine og Dina ser på dig i fællesskab, da vi til dagligt bruger hinandens kompetencer for at opnå de bedste behandlingsresultater.

 

 

 

Karina Bonnevier-Ekman er vores smilende og dygtige klinikassistent. Du vil både møde hende i receptionen og ved stolen.