Tandlæge Trine Wichmann (logo)

Hvem er vi

Trine er uddannet tandlæge fra Købehavns Tandlægeskole i 2007. Overtog klinikken på Vesterbrogade 19 i 1.Juni 2011.

Forinden har jeg arbejdet i privat praksis på fuld tid samt arbejdet som frivillig tandlæge hos ”Bisserne”, som tilbyder gratis tandbehandling for hjemløse. Jeg elsker mit arbejde og glæder mig til at hjælpe Jer som kommer på klinikken. Jeg anser videreuddannelse som enormt vigtigt og en selvfølge, for både dig og for mig selv. Jeg synes det er vigtigt at holde sig up-to date og følge med i hvad der sker, både med teoretiske kurser samt indenfor udstyr og materialer.

Det vigtigste for mig er, at du får en god oplevelse og føler dig tryg og velinformeret før, under og efter en behandling.

 

Vlad Florescu er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole og er ved at videreuddanne sig til tand-, mund- og kæbekirurg ved Rigshospitalet.

Vlad varetager den kirurgiske tandbehandling på klinikken som fx implantatbehandling og operativ fjernelse af visdomstænder.